Samtidigt som jag gillar det mesta som lagas i ugnen så fick det bli en ugnsrätt av fisken, vad väljer man för tillbehör marinerade tomater, vitlök, basilika, bacon och givetvis grädde
Bara att röra ihop en god färskost med tomatsalsa eller tacosås, smaksätta med lite chili och sen rulla till en boll i något så gott och ostigt som ostbågar
Bruschetta med tomatsalsa och Pecorinoost. Fräs löken och baconet i olivoljan, tillsätt vitlöken. 2msk Olivolja½st Schalottenlök2st Skivor bacon, finhackad1st Vitlöksklyfta5st Skogschampinjoner, grovhackade4st Brieskivor2msk Bladpersilja, finskurenHavssalt & svartpeppar från kvarnSåhär kan man göra
Små saftiga biffar smaksatta med feta och mynta, tillsammans med knaperstekta polentaplättar, vitlöksmättad tzatziki och en het tomatsalsa, allt serverat i ett pitabröd
Eller så gör du en het tomatsalsa med smaker som du vill ha fänkål tex skulle säkert också vara gott och kallar den ”ditt namn” tomatsalsa med pocherat ägg