Tomatragu. 1tsk Paprikapulver1tsk Koriander1tsk Vitlök, finmortlad2tsk Spiskummin1tsk SaltTomatragu. Nu häller du över tomatragun över Enchiladasen och sprider ut bladtunnt skivad mozarellaost, gratinera i övre delen av ugnen på 175-200g i ca 12-15min eller tills osten smält ut fint och kanske fått lite lätt färg, varmhåll
Den kan göras på en mängd olika sätt men i grunden består den av av en smakrik tomatragu ofta med mycket paprika och chili samt ägg som pocheras direkt i ragun
Till tomatragun så börjar du med att fräsa på löken,vitlöken och paprikan med timjanen i lite olja. 200g Ricottaost4msk Pesto½dl Parmesanost, rivenSalt & peppar från kvarnTomatragu
Servera pastan med torsken och den varma tomatragun. Dela tomaterna en gång. Blanda dem med ansjovishacket, rödlök, oliver, olivolja, salt och peppar i ugnsfast form