Blanda med soja, olja, chilipulver, paprikapulver, tomatpuré och honung i en bunke. 0,5 dl tomatpuré. ca 150 g sköljda och avrunna Cannellinibönor eller liknande bönor. 0,5 dl tomatpuré. ca 150 g sköljda och avrunna Cannellinibönor eller liknande bönor
Rör i tomatpuré, matlagningsvin eller vinäger och tomater. Zeta Cannellinibönor. 2 msk Ardita tomatpuré. Bryn färsen i olivolja i en gryta på hög värme
Tillsätt chili, tomatkross, tomatpuré och örtkryddor samt en nypa socker och vinäger. 1 burk cannellinibönor, sköljda och väl avrunna. 1-2 msk tomatpuré. 1 burk cannellinibönor. 1-2 msk tomatpuré
Fräs i smöret och tillsätt tomatpurén och låt fräsa med en liten stund. Tillsätt krossade tomater, grönsaksbuljong, vatten, socker, kryddor, kassler och väl avrunna cannellinibönor
Det här är ett riktigt gott recept på en krämig risotto av cannellinibönor, istället för ris. 400 ml cannellinibönor, torkade eller konserverade. 1 msk tomatpuré. Har du torkade cannellinibönor så lägg dem i blöt 8-24 timmar. 400 ml cannellinibönor, torkade eller konserverade. 1 msk tomatpuré
½ dl cannellinibönor,. Vatten, 1¼ dl edamamebönor (gröna sojabönor), ½ rostad röd paprika, ½ kronärtskocka, ½ dl cannellinibönor, 1/3 dl svarta bönor, 2 msk kokosmjölk, 1 bit gul lök, 1 bit vitkål, 1 tsk limejuice, 1 liten bit av vardera tomat, morot, purjolök, zucchini och aubergine, ärtprotein, en skvätt vinäger, en klick tomatpuré, vitlök, olivolja, rapsolja, klippt persilja, salt, chipotlechili, curry, svartpeppar, libbsticka, koriander. 1 liten bit av vardera tomat, morot, purjolök, zucchini och aubergine, ärtprotein, en skvätt vinäger, en klick tomatpuré, vitlök, olivolja, rapsolja, klippt persilja, salt, chipotlechili, curry, svartpeppar, libbsticka, koriander
Tillsätt vitlöken, sardellerna, tomatpuré och tomaterna till lök- och selleriblandningen. Servera den gärna med cannellinibönor som får koka med mot slutet, guanciale eller sidfläsk, rucolasallad med grovriven parmesan och ett gott bröd