Servera med ruccola napperad med tomatolja eller annan god olivolja och en citronklyfta. Detta är bra förrätt, som man kan göra i god tid och bara garnera dem när de skall serveras
Mosa fetaost och blanda med de strimlade tomaterna, lite svartpeppar och timjan, för att det ska hålla ihop tillsätt lite "tomatolja" + olja och fördela på 6 av biffarna, men lägg inte ostblandningen enda ut i kanten
Ringla över "tomatolja". Smula ner jästen i en degbunke. Värm mjölk och olivolja till fingervärme (37°). Häll degvätskan över jästen och rör om så att den löser sig
Servera med ruccola napperad med tomatolja eller annan god olivolja och en citronklyfta. Detta är bra förrätt, som man kan göra i god tid och bara garnera dem när de skall serveras
Mosa fetaost och blanda med de strimlade tomaterna, lite svartpeppar och timjan, för att det ska hålla ihop tillsätt lite "tomatolja" + olja och fördela på 6 av biffarna, men lägg inte ostblandningen ända ut i kanten
8 Vispa samman mini fraiche, ajvar relish, mjölk, tomatolja och salt. Pasta i alla möjliga kombinationer gillar jag och i november 2008 lagade jag cannelloni för första gången till en tjejträff
Mosa fetaost och blanda med de strimlade tomaterna, lite svartpeppar och timjan, för att det ska hålla ihop tillsätt lite "tomatolja" + olja och fördela på 6 av biffarna, men lägg inte ostblandningen ända ut i kanten
Den här gången pimpade jag pastan med tomatolja och mozzarella. . Det testas och testas här hemma. Inte för att varken jag eller Peter är särskilt ledsna för det