Tomatlasagne recept

Lök och tomatlasagne

Lök och tomatlasagne

Hittade ett recept från en av mammas gamla "Allt om mat"-tidningar. Det verkade lovande och gott. Tyvärr var det inte så gott, det smakade bara tomat och lök

Busenkel tomatlasagne med keso

Smörj en större ugnsform och värm ugnen till 225 grader. Skala, halvera och skiva den gula löken i tunna skivor

Tomatlasagne.

Sätt ugnen på 150 grader. Börja med att koka lasagneplattorna al dente (11 minuter). Under tiden, skala och hacka löken, skölj och skär de

Tomatlasagne

Hacka löken. Blanda i en kastrull, tomat, lök, vitlök, buljongtärning och kryddor. Låt puttra 5-10 minuter

Lite mattips!

Basilikafylld kycklingfilé med tzatziki på kesella samt zuccini,lök och tomatlasagne. Het köttfärssås med champinjoner,lök,vitlök, ris och örtkesella

Tomat- och morotslasagne

Vilken tur att jag då har ett alldeles sprillans nytt recept att dela med mig av, nämligen på morots- och tomatlasagne