Till detta serverade jag tomatkompott, tzatsiki, bulgur, inlagda oliver och en god sallad. En variant på de fetaostfyllda biffarna men denna gång som köttbullar med bulgur till
En enkel ljummen tomatkompott är pricken över i på tallriken. Tomatkompott. Tomatkompott. Fryst torsk är kanske inte den roligaste råvaran, men om man lagar den på det enkla sätt som vi gjorde igår så blir den toppengod - smakar "som restaurang"
Tomatkompotten är en mix av två olika recept plus lite eget tillägg. Fruktig tomatkompott med mandel. Jag åt tomatkompotten med råris och kokta gulbetor som jag tärnade och lät fräsa med färsk spenat i smör, salt och torkad chili
Inga konstigheter med receptet utan jag tog egentligen bara mitt vanliga recept på tomatkompott, bytte ut timjan mot basilika, serverade med pasta och toppade med mozzarella och basilika
Lägg ströbrödet i en bunke och tillsätt 2 msk vatten, salt och peppar. Låt svälla i någon minut. Blanda i färs, ost, spiskummin, paprikapulver, rödbetor, salt och peppar
120gr torsk20gr 1 matsked tomatkompott med örter eller vanlig tomatkompott½ dl matlagningsvitvin. Efter ca 5 minuter lägg torsken i en kall stekpanna med tomatkompotten och vinet
Så då kör jag igång med en serie av kompotter och färdig mat som jag kallar veckans matlåda. . Jag ska visa hur man på ett enkelt sätt leker ihop en matlåda som räcker hela veckan
150gr nötfärs 60gr 3 matskedar tomatkompott med örter50gr ½ dl kokosmjölk light1 matsked av min egen grillkrydda eller vanlig grillkrydda3gr kokosfett30gr matlagningsost 11 %189gr 1 packet Shiratakinudlarfrån LCHF-butiken. Häll i tomatkompotten och kokosmjölken och låt den koka på medelvärme i 2 minuter. 3 matskedar tomatkompott med örter. 30 sekunder Häll i tomatkompotten och kokosmjölken och låt den koka på medelvärme i