Blanda ihop pastan med peston, tomatköttet och ev. Låt pastan vila i ca 3minuter, tag upp tomaten och drag av tomatköttet, kärna ur och finhacka köttet
Skär tomatkött och mozzarella till fina tärningar. Gör så här. Rensa och skölj bläckfisken noga. Ta ut det vita porösa ryggbenet om det finns kvar, annars räcker det om du känner med fingrarna på insidan och drar bort några ben som känns tydligt
Till cocktailen så tog jag räkor, gröna ärtor, majs, tärnat grönt äpple, tärnad gurka, tärnad röd paprika och tärnat tomatkött (jag tog bort kärnorna och tärnade ner köttet bara)
Skala och hacka vitlök, chili, lök och tomatkött. 1. Skölj musslorna och skrubba dem. 2. Knacka på musslan. Kasta dem som inte sluter sig eller som är spruckna
Lägg tomatköttet i en mixerbunke och mixa tills tomaterna krossats. 8 tomater ca 1 kg, skållade (ca 700 gr tomatkött). 8 tomater ca 1 kg, skållade (ca 700 gr tomatkött)
Halvera och ta ut innanmätet ur tomaten, fintärna tomatköttet. Finstrimla salladslöken och blanda med chili (tillsätt lite chili i taget och smaka av då styrkan varierar), vitlök, tomatkött, örterna, vinäger och olivolja
Tärna tomatkött och aprikoser. Sätt ugnen på 200°. Tina vårulledegen i förpackningen. Lossa arken och lägg dem i cocotteformar så att det bildas en skål
Gröp ur tomaten och fintärna tomatkött, fänkål och paprika. Skala och hacka lök och vitlök. Fräs det snabbt i olivolja i en kastrull och häll sedan i vinet
2 dl tomatkött, urkärnade och strimlade. Helstekt gremolatafilé. Sätt ugnen på 150° C. Bryn filén runt om. Sätt in i ugnen och stek till en innertemperatur på 67-68°