lite mjöl och mjölkfritt smör till formen. 2 dl vegetabilisk mjölk. 2 dl vegetabilisk mjölk. Jag kollar i kylskåpet efter olika saker att smaksätta mitt bröd med
Pensla sen med filmjölk och strö på torkad basilika. 3 bröd eller 35-40 bullar 1 pkt jäst á 50 gram 9 dl krossade tomater 1 dl olja 30 gram fryst basilika 1-2 vitlöksklyftor, pressade ca 1,8 l vetemjöl 1 msk saltfilmjölk till pensling (går även bra att blanda turkisk yoghurt med lite mjölk till en filmjölkskonsistens) torkad basilika att strö påBörja med att hälla krossade tomater, olja, basilika och pressad vitlök i en mixer
Smält smöret och häll i mjölken och låt bli fingervarmt. Smula ner jästen i bunken till matberedaren och häll över mjölk och smör och rör tills det löst upp sig
30 1 skiva oliv o tomatbröd = 3 pp (bakat själv och räknat ut vad det är värt i pp på ViktVäktarnas nätsida). 1 dl mjölk (jag tog mellanmjölk). 30 1 skiva oliv o tomatbröd = 3 pp (bakat själv och räknat ut vad det är värt i pp på Vikt