Tomatbröd med oregano recept

Tomatbröd med oregano och parmesanost

Tomatbröd med oregano och parmesanost

Jag bakade bröd både fredag och lördag, ena dagen tomatbrödmed soltorkade tomater andra dagen tomatbrödmed svarta oliver, ja, och den fina färska oreganon
Glutenfritt tomatbröd

Glutenfritt tomatbröd

Bröa ev med sesamfrön eller glutenfritt skorpmjöl. Arbeta degen med en slev eller degskrapa i skålen. Känn med en provsticka att bröden är torra innan du avslutar gräddningen
Tomatbröd

Tomatbröd

Ett färgglatt tomatbrödmed passerade och soltorkade tomater. Rör ut jästen med lite av blandningen. på lite oregano och flingsalt)
Tomatbröd eller tomatbullar

Tomatbröd eller tomatbullar

2 tsk torkad oregano. Smula jästen och lös upp den i vattnet. Blanda alla ingredienser förutom mjölet. När allt är blandat tillsätts mjölet och arbetas / knådas ihop till en slät deg
Italienska tomatbröd

Italienska tomatbröd

timjan och oregano. Pensla bröden med kallt vatten och baka dem mitt i ugnen i ca 15 min. Lös jästen i lite av vattnet
Tomatbröd

Tomatbröd

2-3 tsk oregano. Ta upp degen och dela degen i 15 delar, rulla varje till en liten bulle och lägg på plåt med bakplåtspapper
RAW sandwich & Mintavokado glass

RAW sandwich & Mintavokado glass

En RAW sandwich på ett lök och tomatbröd gjort på frön och groddat bovete. Tjena, idag började jag med superfrukost ( recept imorn
Tomatbröd med oregano

Tomatbröd med oregano

2 tsk oregano. Smält matfettet och häll i de passerade tomaterna värm till 37°. Rör ut den smulade jästen i degspadet
Tomatbröd!

Tomatbröd!

Det var super gott, det söta i tomatbrödet kom fram med lasangen och morötterna. Åt det nybakade brödet med lasange och rivna morötter
Kryddigt tomatbröd & Bloody Marymacka

Kryddigt tomatbröd & Bloody Marymacka

Här nedan Minestrone med nästan samma tomatbröd som ovan. Nu är det visserligen mest i mitt huvud som ALLT som har med brödbak hyllas i superlativstruktur, och jag veeet att det är fel tid att propagera för gluten och mjölsorter
Tomatbröd

Tomatbröd

ade med min lilltjej. =(Då passade jag på att baka lite hemma istället, för att få träna ändå =)Blev ett tomatbröd,receptet var egentligen att grundrecept som jag ändrade liteför att få som jag ville =)Resultatet blev, inte perfekt, men de var goda tyckte jag

Jasmins tomatbröd

Pensla sedan med ägg och gör sedan en blandning av flingsalt, oregano och vallmofrön. Oregano. 2-4 liter bagerivetemjöl (går bra med vanligt mjöl)

Helenas Tomatbröd

Oregano. Blanda alla ingredienser. Jäs i 30 minuter. Knåda ihop degen och tvinna den. Lägg den på plåten. Jäs i ytterligare 40 minuter

Tomatbröd

Pensla med vatten och strö över lite basilika eller oregano. Lägg limporna på en plåt med bakpapper. 1 msk torkad basilika eller oregano