Jag bakade bröd både fredag och lördag, ena dagen tomatbrödmed soltorkade tomater andra dagen tomatbrödmed svarta oliver, ja, och den fina färska oreganon
Bröa ev med sesamfrön eller glutenfritt skorpmjöl. Arbeta degen med en slev eller degskrapa i skålen. Känn med en provsticka att bröden är torra innan du avslutar gräddningen
2 tsk torkad oregano. Smula jästen och lös upp den i vattnet. Blanda alla ingredienser förutom mjölet. När allt är blandat tillsätts mjölet och arbetas / knådas ihop till en slät deg
Här nedan Minestrone med nästan samma tomatbröd som ovan. Nu är det visserligen mest i mitt huvud som ALLT som har med brödbak hyllas i superlativstruktur, och jag veeet att det är fel tid att propagera för gluten och mjölsorter
ade med min lilltjej. =(Då passade jag på att baka lite hemma istället, för att få träna ändå =)Blev ett tomatbröd,receptet var egentligen att grundrecept som jag ändrade liteför att få som jag ville =)Resultatet blev, inte perfekt, men de var goda tyckte jag