Idag har det bakats både vetemjöls och grahamsmjöls frallor och till sist Oliv & Tomatbröd. 50 gr jäst 5 dl vatten 2 msk olivolja 2 msk honung 15-20 st oliver, kärnfria några skivor soltorkade tomater i olja 4 kvistar timjan 2 dl. 15-20 st oliver
Jag bakade bröd både fredag och lördag, ena dagen tomatbrödmed soltorkade tomater andra dagen tomatbrödmed svarta oliver, ja, och den fina färska oreganon
Pressa vitlöken, blanda med finfördelat tomat, timjam och oliv olja, låt dra över natten. Värm vattnet fingervarmt och rör ihop med den smulade gästen i en degbunke
Här nedan Minestrone med nästan samma tomatbröd som ovan. Nu är det visserligen mest i mitt huvud som ALLT som har med brödbak hyllas i superlativstruktur, och jag veeet att det är fel tid att propagera för gluten och mjölsorter
Blanda ihop alla ingredienser förutom oliver och soltorkade tomater. Hacka oliver och tomater grovt. Pensla degen med lite olivolja och låt vila i ca 30 minuter. 1 dl svarta oliver