Ett färgglatt tomatbröd med passerade och soltorkade tomater. 4 dl grahamsmjöl. Tips. För smak av vitlök - Arbeta in ca 4 pressade vitlöksklyftor i degen
Tillsätt grahamsmjöl och det mesta av vetemjölet. 4 dl grahamsmjöl. 25 g jäst 1 st krossade tomater 1 dl vatten 2 tsk salt 1 msk brödsirap 2 msk flytande margarin 4 dl grahamsmjöl vetemjöl ca 10 dl special Pensling och garnering
200 g grahamsmjöl (Krav). Häll 37-gradigt vatten i assistenten. Strimla de torkade tomaterna. Lös upp jästen i degspadet och tillsätt de torkade tomaterna, salt, sirap, oljan och mjölet, men spar lite till utbakningen
Tillsätt grahamsmjöl och det mesta av vetemjölet. 4 dl grahamsmjöl. Smula ner jästen i en degbunke. Värm tomatkrosset tillsammans med vatten till fingervärme
=(Då passade jag på att baka lite hemma istället, för att få träna ändå =)Blev ett tomatbröd,receptet var egentligen att grundrecept som jag ändrade liteför att få som jag ville =)Resultatet blev, inte perfekt, men de var goda tyckte jag
Tillsätt grahamsmjöl och det mesta av vetemjölet. 4 dl grahamsmjöl. 1. Smula ner jästen i en degbunke. Värm tomatkrosset tillsammans med vatten till fingervärme