Tomatbönor recept

Indiska tomatbönor

Indiska tomatbönor

Dela blomkålen i mindre buketter. Skala och finhacka löken. Fräs löken i smör-&rapsolja i en kastrull. Tillsätt blomkål och garam masala

Indiska tomatbönor

2 pers. ca 200 g blomkålshuvud ½  gul lök ½  msk Arla® smör-&rapsolja 1 1/4 msk garam masala ca 200 g burk körsbärstomater ca 200 g  burk krossade tomater med vitlök ½  msk riven färsk ingefära ca 200 g  burk stora vita bönor 1 dl Arla Köket® matyoghurt ½  tsk salt ½  krm svartpeppar ev

Tomatbönor och broccoli

1.  Ansa broccolin och koka den mjuk i lättsaltat vatten, ca 15 minuter. Använder du den djupfrysta så koka den enligt förpackningens anvisningar

Tomatbönor och broccoli

Ansa broccolin och koka den mjuk i lättsaltat vatten, ca 15 minuter. Använder du den djupfrysta så koka den enligt förpackningens anvisningar

Olivfylld kycklingfilé med tomatbönor

Servera kycklingen med tomatbönor och bröd. Tomatbönor. Skär ett längsgående snitt i kycklingfiléerna. Hacka oliverna och fyll filéerna med dem

Lammfärsbiffar med tomatbönor

Blanda färsen med kryddor, ägg, mjöl, mjölk och lök. Arbeta färsen smidig. Forma fyra biffar och stek dem 6-8 minuter per sida

Rice and Curry

Tomatbönor med garam masala - 4 port½ litet blomkålshuvud, delad i mindre buketter1 gul lök, hackad(mjölkfritt) smör1 msk garam masala1 burk körsbärstomater, ca 400 g1 burk krossade tomater + riven vitlöksklyfta, ca 400 g1 msk riven färsk ingefära1 tetra stora vita bönor, sköljda och avrunna2 dl matyoghurt el. Tomatbönor med garam masala - 4 port

Rice and Curry

Tomatbönor med garam masala - 4 port½ litet blomkålshuvud, delad i mindre buketter1 gul lök, hackad(mjölkfritt) smör1 msk garam masala1 burk körsbärstomater, ca 400 g1 burk krossade tomater + riven vitlöksklyfta, ca 400 g1 msk riven färsk ingefära1 tetra stora vita bönor, sköljda och avrunna2 dl matyoghurt el. Tomatbönor med garam masala - 4 port