Tillsätt eventuellt olivolja så att det täcker ända upp. Hacka chilifrukten, skala och dela lökarna, häll i en mixer tillsammans med tomatkross och resterande ingredienser förutom salt och peppar
Vänd ner vitlök och några basilikablad och smaka av med lite salt och svartpeppar. Stek korvarna i olivolja på medelvärme ca 7 minuter tills de nästan är klara. Lägg i tomater och chili och låt steka med ytterligare ca 2 minuter
Ringla över olivolja, strö över flingsalt, svartpeppar och lite socker. Hacka och strö över tre klyftor vitlök, en kruka basilika och en färsk chilipeppar (ta bort kärnorna ur chilin innan du hackar den)
2 klyftor vitlök. 20 st soltorkade tomater med eller utan olja. 1 spansk röd peppar, röd chili. 20 blad färsk basilika. 0,5 dl olivolja. 4 hela vitlökar att rosta
Blanda ner korianderblandningen med potatisen, och blanda salladslöken tillsammans med bönorna, salladen, tomaterna, basilikan, oliverna, vinägern och kryddorna
Med bland annat vitlök, salt, basilika, timjan, oregano m. Olivolja. En tomatsås med grädde och crème fraiche är lite väl snällt så hotta upp den med chili
Slå därefter på krossade tomater, tomatpuré, vin, kanelstängerna, soja, kalvfond och kryddor. Fräs lök, vitlök och chili i rikligt med olivolja (oljan ska täcka kastrullens botten)