Tomat parmesan mozzarella recept

Gnocchigratäng med tomat & mozzarella

Gnocchigratäng med tomat & mozzarella

Salta, peppra och strö över parmesanen. Tillsätt tomater, mozzarella och basilika och vänd runt. Tillsätt sköljda och avrunna bönor, grädde, vin, tomatpuré och fond
Auberginegratäng med mozzarella och tomater

Auberginegratäng med mozzarella och tomater

färskriven parmesan. 1 förp riven mozzarella, ca 150 g. 150 g färskriven parmesan. 125 g cocktailtomater. 1 msk tomatpuré. 2 burkar krossade tomater à 400 g
Tortellinisallad med tomat och mozzarella

Tortellinisallad med tomat och mozzarella

Här har vi mozzarella som jag rivit grovt med händerna (godaste sättet att äta den, tycker jag, och inga knivar för att skära behövs) och blandat i en matig sallad med tomat, spenat, linser, tortellinipasta och en italiensk dressing med parmesan
KRÄMIG PASTA MED TOMAT OCH MOZZARELLA

KRÄMIG PASTA MED TOMAT OCH MOZZARELLA

Jag fann bland annat tomater, mozzarella, gul zucchini, grädde och parmesan i mitt kylskåp. När spagettin är klar, häll över såsen och tillsätt parmesan och hackad basilika
Auberginelasagne med mozzarella och parmesan

Auberginelasagne med mozzarella och parmesan

Varva tomatsås, lasagneplattor, mozzarella och parmesan i en mellanstor ugnsform. Jag lät auberginen ligga i tomatsåsen en kort stund innan jag varvade de olika lagren