Putsa svampenoch skär den i mindre bitar. Stek svampen i en torr stekpanna tills vätskan försvinner. Tillsätt olja, avrunna och soltorkade tomater, vitlök, ströbröd, finhackad persilja, valnötter ochpesto
om du använder fryst svamp är det bästa om du låter den steka med löken utan fett i stekpannan tills det mesta av vätskan som svampen ger ifrån sig har dunstat bort
Lägg svampen i kall stekpanna och fräs tills den blir lätt brynt och eventuell vätska dunstat. Fördela champinjonerna och zucchinin i pajskalet tillsammans med tomaterna
Skiva svampenoch stek i smör, krydda med salt, timjan och peppar. Kvisttomater. Mixa under tiden hackade kryddor med riven ost, pinjenötter, olivolja, salt, hackad vitlök och ramslök
I kylen hade vi en zucchini som ville komma till nytta, de sista skälvande tomaterna från balkongplantan hade samma önskan, några svamparoch en halv rödlök sällade sej också till gruppen "ta hand om oss"
Pasta fylld med svamp är gott, och med tomatoch mozzarella, med pesto. Jag har provat köttfärssås och fylld pasta, och här en svamp- och baconsås sprinklad med gräslök