Finhacka den gula lökenoch skriva tomaterna i tunna skivor. Jag brukar alltid ha mer vitvinsvinäger eftersom jag älskar vinägersmaken, tomaterna är också ett perfekt tillbehör till grillat
Strö över tärnad saltgurka, strimlad gul lökoch halverade körsbärstomater. Och saltgurka ochtomater. Med purjolök i botten så blir det en jättegod sås till korven och självklart serveras det hela med potatismos
Den här gången hade vi en avokado, några körsbärstomater, en rödlök, lite basilika och en halvgammal baguette som jag använde till att göra goda bruschettas av till middag och de blev jättegoda
4 1 dl ströbröd 1 1/2 dl mjölk 8 potatisar 500 g blandfärs 1 1/2 tsk salt 1 krm peppar 2 gula lökar 2 msk smör eller margarin 3 dl grönsaksbuljong 1 msk kinesisk soja 4 tomater 150 g riven gratängost Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare