Stek i någon minut och tillsätt därefter kokosmjölk och philidelphiaost och en halv pressad lime, skiva upp tomaterna och champinjonerna och låt dem koka upp i kokosmjölken
5 dl lätt kokosmjölk. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj ½ grillad kyckling 1 morot 1 purjolök 1 msk vetemjöl 4 dl vatten 2 tärningar hönsbuljong 5 dl lätt kokosmjölk 1 tsk riven färsk ingefära ca 1 tsk sambal oelek rivet skal och pressad saft av ½ lime
Tillsätt kokosmjölk, vatten (skölj gärna ur kokosmjölksburken med vattnet), fond, fisksås, sambal. För att stilla den allra värsta saknaden lagade fru M till en av landets säkert mest välkända soppor, TomKhagai, till middag för så snäll och omtänksam är hon
Tillsätt buljongtärningen, kokosmjölken och ingefäran. Senast kunde vi inte motstâ, sâ jag bestämde mej för att göra en TomKhaGai, en Thailändsk kycklingsoppa
Koka upp kokosmjölken med fint skivad galangalrot, limeblad, några krossade och skivade citrongräs (använd endast den nedre delen), räkchilipasta, fish sauce och saften av en lime
Koka upp kokosmjölken. Tomkhagai(2 personer). 1 st burk kokosmjölk. Lägg i alla ingredierser utom limen, låt koka i ca 3-5 minuter. 1 st burk kokosmjölk