100 g Surdeg mjölksyrad. 100 g Surdeg mjölksyrad. Testade i helgen att baka bröd i en gryta. Det funka ju perfekt om man inte har någon baksten eller så
200 g Surdeg. 200 g Surdeg. Okej idag är dagen då jag inte mer ska köpa hamburgerbröd. Bom blev lite platta men det går nog att ändra på men dom vart ack så goda
Ni vet att jag också finns på facebook och på instagram sök på surdegsbagaren så dyker jag upp. 80 g Surdeg. 80 g Surdeg. 30-40 minuter Ni vet att jag också finns på facebook och på instagram sök på surdegsbagaren så dyker jag upp
Servera på smörstekt, kantskuren toast eller tunna, smörstekta skivor av (surdegs)baguette. Vi skar tunna skivor av hembakad vetesurdegsbaguette, smörade dem på ömse sidor, och stekte dem frasigt gyllene
En annan variant på Toast Skagen är gjord på mitt glutenfria surdegsknäcke som är brett med smör och toppat med sjögräs, Skagenröra och riven pepparrot med sting är bäst till
Jag tycker att det blir bäst om man gör en toast eller baguetter. Som om det inte vore nog har jag också startat surdegen till det glutenfria brödet nu