Lägg röran på brödet och garnera med ytterligare lite gräslök, rödlök, citron och rom. Toast skagen är ursprungligen Tore Wretmans â€uppfinning†och är idag en väldigt vanlig förrätt i det svenska köket
Bland annat en av de kanske godaste toast skagen jag ätit (malligt jag vet men den var så god. 1/2 medelstor finhackad rödlök. 1/2 medelstor finhackad rödlök
Fördela röran på bröden och toppa med en skiva rostbiff på varje toast. 2 msk rödlök. 2 msk rödlök. Då var det dags för ett förrättstips till helgens middagar
Och så fort man tillsätter rödlök så gäller det att använda sin fingertoppskänsla. Jag vågar påstå att har man väl provat Toast Skagen med hembakat toastbröd eller brioche enligt recept nedan, så finns det ingen återvändo sedan
Arrangera snyggt med paprika strimlor, gurka, citronfiléer, rödlök samt dillvippa. Förbered en röra med en ½ hackad rödlök, 3 msk Sour Supreme, 1 dl Alpro Yofi och 2 msk Caviart
Rödlök, hackad. Jag hade dagen till ära bestämt mig för att bygga den stadiga och smått subtila bookmaker toasten på hembakade baguetter vilket också blev en premiär i mitt korta liv som matnörd