Fräs den tinade spenaten med olivolja och de krossade vitlöksklyftorna tills vätskan börjar koka in. Dra åt sidan och smaka av med salt och svartpeppar
Lägg upp spenaten på toasten och toppa med en rå äggula och riven parmesan. Fräs den tinade spenaten med olivolja och de krossade vitlöksklyftorna tills vätskan börjar koka in
"bre" in insidor av brödet med olivolja och vitlök. efter det ännu mer ost och klipp till persilja över allt detta och lägg på den andra skivan av brödet med olivoljan inåt
Rosta brödskivorna i stekpannan med olivolja och vitlök tills de blir krispiga och fått färg. Finhacka schalottenlök och chili och fräs tillsammans med svampen tills den blivit lite småsvettig och all vätska från svampen kokat in
Jag la räkorna ovanpå efter att toasten varit in i ugnen, för sega räkor är ingen höjdare. Rosta brödet lätt på en sida och lägg på ugnsgaller med bakplåtspapper och den rostade sidan uppåt
Toast på svart trumpetsvamp i två lager samt Tomattoastmed nötter, chèvre och honung. Den Bookmaker, som aldrig besannats, som dröm var den vacker att få, för den som med mage förbannats, är Bookmakern en Bookmaker ändå
Den med saffran är det lika medvitlök sen så hade jag ut cirka en tredjedel till en halv påse i en liten skål… Har du honung så har du ned lite av det och blandar om, låt stå en stund så löser saffranet upp sig bättre
Fräs lök och vitlök i smöret i en liten kastrull på medelhög värme tills den blir genomskinlig. Plocka upp ägget med en hålslev eller liknande och låt rinna av på en kökshandduk