Hacka dillen, gräslöken och löken fint och vänd ner det i majonäsyoghurten. Toast skagen är ursprungligen Tore Wretmans â€uppfinning†och är idag en väldigt vanlig förrätt i det svenska köket
Vi rörde samman en ostkräm efter ett välanvänt recept och la denna gången till gräslök och en yttepytteliten skvätt av cognac, gudars skymning vilken lyckad addering det blev
En röra på kokt eller rökt skinka, majonnäs, pepparrot och gräslök. Toaster alltså, jag älskar’t. Strimla eller hacka skinkan och blanda med creme fraiche, majonnäs, gräslök, pepparrot, salt och peppar
Örter, knippe gräslök, dragon och par fina blad av timjan. Steffes Toast. Gräslök som garnering. Sätt upp laxrosen och sätt ut vakteläggen samt strö över gräslöken
Lägg i mitten rödlök och gräslök, löjrom och äggula. 1 port50 g oxfilé som varit fryst ett dygn1 skiva franskbröd0,25 rödlök2 msk löjrom1 äggulagräslökvitpepparLägg köttet mellan två bitar plastfolie
Gräslök. Åt en sjukt god toast på restaurangen ”Crooked leg” på hotell Nordic Light i Stockholm och här har jag försökt att återskapa den med en egen touch
Bygg på med löjrom, rödlök, gräslök och äggula. 200 g oxfilé, i 50 g-bitar tunt utbankade mellan plastfolie4 skivor mörkt bröd, tex kavring eller rågbröd15 g smör80 g löjrom1/2 rödlök, finhackad1/2 knippe gräslök, finhackad4 äggulorPepparrot, rivenFlingsalt och nymald svartpepparStek brödet försiktigt i smöret. 1/2 knippe gräslök
Låt toasten mellanlanda på lite hushållspapper, klicka därefter på lite löjrom, creme fraiche, hackad lök och gräslök samt peppra med lite svartpeppar och droppa över lite olivolja
med några gräslöksstrån. gräslök. Stek brödskivorna i smör på båda sidor. Hacka löken och paprikan. Blanda keson, crème fraichen, löken, paprikan och senapen