Smaka av med salt, peppar och citronsaft. Garnera med rom, citron och dill. citronskivor. 5 st citron. Hacka räkorna grovt och blanda dem med majonnäs, crème fraiche och dill
Lägg röran på brödet och garnera med ytterligare lite gräslök, rödlök, citron och rom. Toast skagen är ursprungligen Tore Wretmans â€uppfinning†och är idag en väldigt vanlig förrätt i det svenska köket
Krydda med salt, svartpeppar och pressa över några droppar citron. några droppar pressad citron. Ansa och skär kycklingfiléerna i små tärningar och stek i smör utan att de tar färg
Blanda räkor, dill, citronsaft, majonnäs och crème fraiche. 11/2 msk Pressad citronsaft. 14 st Skivor citron. 1Lägg toast skagen på en bädd av ruccola och garnera med en citronskiva
Blanda räkor, dill, rödlök, majonnäs, gräddfil, crème fraiche och saften från hälften av citronen. Småttingarna fick en egen efterrätt, smörstekt toast med ost och skinka, det blev populärt
Smaka av med citron, salt och nymalen svartpeppar. Jag vågar påstå att har man väl provat Toast Skagen med hembakat toastbröd eller brioche enligt recept nedan, så finns det ingen återvändo sedan
8 1 kg räkor med skal 1 äggula 1 msk senap 1 msk vitvinsvinäger 1/2 tsk salt 1 1/2 dl olja 2 msk vatten 1 knippa dill 1 msk pressad saft av citron salt 1 krm kajennpeppar 8 skivor skivad formfranska 2 msk smör eller margarin Garnering dillkvistar 1 citron 200 g löjrom Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen