4 Revben 2 gula lökar ca 1 kg tjockarevbensspjäll 15 svartpepparkorn 2 tsk salt 3 lagerblad 1 köttbuljongtärning Ingefärsglaze 4 msk riven färsk ingefära 2 dl färskpressad apelsinsaft 1 dl flytande honung 1/2 dl japansk soja Till servering rödkålssallad (se länk i steg 7 för recept) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Om du vill ha tjockare sås, red med maizena. Börja med att dela revbenen i mindre bitar. Lägg i ingefära, soja, HP-sås, worcestersås, kryddor och köttbuljong i grytan
Koka under tiden ihop svartvinbärssaft, svartvinbärsgelé, ingefära, chili, vitlök och kikkomansoja till en sirapslik glaze Skär de kalla spjällen i fina bitar och stek dem gyllene
lite ingefära. Det blev grillade tjockarevben som blev fantastiskt goda, räkspett, grillade padrones, grillad färskpotatis, grekisk sallad och en limeaioli
Värm gelé och honung och blanda med soja och ingefära. Skär revbenen i bitar. Pensla revbenen och tillaga i ugnen i 30 minuter. 2 kg tjockarevben. 2 msk färsk riven ingefära
Skär revbenen i bitar och servera med ris, sås och broccoli. Skär 1 kg tjockarevbenspjäll i fyra rejäla bitar. Skala och skiva 4-5 cm ingefära, gör detsamma med 2-3 vitlöksklyftor och 1/2-1 röd chili samt skär 125 g salladslök i 3-4 cm långa bitar
Skala och riv ingefära fint. Grilla revbenen tills de fått fin färg några minuter på varje sida. Blanda ingefära, vitlök, rödvin, kanelstång, ketchup, soja och chili till en marinad i en stor skål