Skölj av revbenen och lägg ner i grytan. Skala och skär lök och morot i bitar och lägg i en gryta. Fyll på med så mycket vatten att det täcker revbenen
Skär revbenen i bitar och servera med ris, sås och broccoli. Skär 1 kg tjockarevbenspjäll i fyra rejäla bitar. Fräs allt detta i 1 msk matolja i en stor gryta
Lägg revbenen i en stor gryta och fyll på med vatten. Tag sedan upp ur grytan och låt rinna av. De tjockarevbensspjällen jag köpt hem från Thuressons fick alltså användas på ett lite annorlunda sätt än jag tänkt från början
Igår gjorde jag en gryta på tjockarevben, som jag delat i mindre bitar. Revbensgryta. Börja med att dela revbenen i mindre bitar, men behåll benen på köttet
Prova också att byta ut steken mot tjockarevben, det blir galet gott och är väldigt billigt. Perfekt mat som sköter sig själv ett par timmar i grytan på spisen när andra sysslor kallar