Såsen blir lite rinnig när man mixar den, men brukar tjockna efter en stund i kylskåpet. Dem använde jag i en smakrik dressing som jag ringlade över en enkel kycklingssallad, som därmed lyftes till oanade höjder
Vispa tills den blir lite tjockare i konsistensen, typ som lite lösare majonnäs. Fredagsmiddagen igår blev ceasarsallad på mitt vis med egen dressing, såååå himla gott
Dressingen är tjock, trögflytande och härlig som en glaze. Blanda marinaden/dressingen/glazen med kycklingvingar och låt de med fördel stå och dra en stund
Ni måste prova att göra den här varianten på caesardressing, den är så grymt bra. Caesardressing. Använd en hög, smal tillbringare och handmixer till caesardressingen
Skalet ska skrynkla ihop och bli tjockt. Dressingen till salladen blandades ihop på nolltid. Tabasco chipotle är tjock, trögflytande och riktigt mörk och mustig i färgen
(Den får gärna vara lös som en sås snarare än tjock som en majonnäs). Caesardressing ( blir ganska mycket så halvera om man inte ska bjuda typ 12 pers)
om du tycker dressingen blir för tjock. hemgjord dressing och hemgjorda krutonger. Det här blir ganska mycket dressing så jag brukar spara hälften i kylen till en annan dag
Om dressingen blir FÖR tjock brukar jag bara tunna ut den med en skvätt mjölk. Kanske är det dressingen som ger det där lilla extra eller krutongerna, eller parmesanosten, hur som helst så köp ingen färdig dressing på flaska, gör en hemmagjord – det blir såååå mycket godare
Om såsen blir för tjock så späd med lite vatten. Använd som sås till mat, till marinad av till exempel Fooled Pork eller annan grillat mat eller kanske som dressing till en burgare