Klä en brödform med bakplåtspapper. Vispa grädden hårt. Vispa äggulor och florsocker poröst. Tillsätt mascarponeost och marsalavin och blanda till en jämn smet
Denna gång fick det bli en variant av Tiramisuglass, kanske inte riktigt som den klassiska med nästan =) Äggulorna gör glassen krämigare och äggvitorna gör glassen mindre kompakt, samt mindre söt och fet, alkoholen gör också glassen krämigare samt mindre sliskig
God morgon. Ni har väl märkt att jag just nu för över en massa inlägg från min förra bakblogg. Det är alltså inte så att jag plötsligt börjat baka som en galning, vissa av recepten är såna jag publicerat för tre år sen
1. Klä en brödform med bakplåtspapper. Vispa grädden hårt. Vispa äggulor och florsocker poröst. Tillsätt mascarponeost och marsalavin och blanda till en jämn smet
Tiramisuglass från Bakverket. Äntligen fredag. Och inte vilken fredag som helst, för i dag är det nämligen också dags att presentera alla bidrag till Månadens sötsak