Timjan pasta recept

Pasta med kassler, timjan och gröna ärtor

Pasta med kassler, timjan och gröna ärtor

Nu ska ni få recept på något gott, om ni gillar pasta, kassler, timjan och gröna ärtor. Pressa vitlöken och tillsätt den ihop med timjan, svartpeppar och salt
Supergod pasta med skinka, timjan och tomat

Supergod pasta med skinka, timjan och tomat

Skär tomaterna i kuber och klipp timjan. Häll av pastan när den är klar. Ett par minuter innan servering tillsätter du tomaterna och timjanen i såsen
Pasta med lax och citronmascarpone

Pasta med lax och citronmascarpone

linguini, bavette eller bucatini (lång pasta). 400 g pasta, t. 2 msk färsk timjan, repad. 400 g pasta, t. linguini, bavette eller bucatini (lång pasta) 4 bitar laxfilé (á ca 125 g) skinnfri, fryst och upptinad 2 msk färsk timjan, repad 2 små schalottenlökar 100 g färsk babyspenat 250 g mascarpone 1 kruka gräslök, finskuren 1 citron, finrivet skal 1 dl vitt vin olivolja salt, svartpeppar
Krämig pasta med lövbiff och champinjoner

Krämig pasta med lövbiff och champinjoner

400-500 g färsk tagliatelle 300-400 g lövbiff 8-10 skogschampinjoner 0,5 gul lök 1 röd paprika 1 gul paprika 1 klyfta vitlök 3 dl crème fraîche 2 dl vispgrädde 1 msk koncentrerad kalvfond (eller oxfond) 1,5-2 msk cognac 1 tsk rödvinsvinäger 0,5 msk färsk timjan, hackad smör, till stekning rapsolja, till stekning salt svartpeppar, nymalen
Pasta med bacon- och kantarellsås

Pasta med bacon- och kantarellsås

I med de förvällda kantarellerna, buljongtärning, timjan, vitlök och persilja. Hittade några stackars kantareller i skogen förra veckan och av dessa gjorde jag den här krämiga och goda pastarätten
Pasta med svamp, rimmat fläsk & parmesan

Pasta med svamp, rimmat fläsk & parmesan

Strö över timjan och flagad parmesan. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. timjan. Blanda pastan med svampblandningen och fläsket
Pasta med ädelostsås och skinka

Pasta med ädelostsås och skinka

Jag vill minnas att pastasåsen hette "Stefan Edbergs ost och skinksås", el. 1 tsk timjan. 1 tsk timjan. Det här receptet hittade jag och mamma i tidningen Allers för, ja säkert 20år sedan, och har varit en favorit sedan dess