Och bättre blir det idag ska det bakas lussebullar med min kompis Ellenor, ska även göra matlådor, korrekturbaka mazariner för en annan bloggs kommande kokbok, sukta över alla godisar jag ska göra till jul och så ska jag testa att göra ett annat tilltugg till glöggen
Ett salt och gott tilltugg till välkomstdrinken. Ett salt och gott tilltugg till välkomstdrinken. 50 g parmesanost. 12 körsbärstomater 50 g parmesanost
Ett salt och gott tilltugg till välkomstdrinken. 50 g parmesanost. -Mama Skogly ♥ 12 minipizzor 15 minuter Ett salt och gott tilltugg till välkomstdrinken. 50 g parmesanost
Kanske kan man göra dem lite mindre så att de skulle passa som tilltugg till drinken eller som en förrätt och fylla dem med något extra gott som fetaost, tomater och rökt skinka, eller brieost och kyckling, någonslags spenatröra, grillad paprika eller liknande…
Så med tanke på att det är fredag och helgen på väg, väderleksrapporten lovar sol i morgon och att det än är två sommarpratare kvar på tur i radion, bjuder vi idag på en en kokossmakande mojito och ett lättfixat och frasigt drinktilltugg
Annat gott tilltugg var de parmesandgratinerade paprikorna, som jag hittat på Arlas sida och som var behändigt att ha färdigt förberett och så förstås dessa fyllda champinjoner fråns Spisa
-) Har längtat efter att stå i köket en hel dag och redan i kväll förberedde jag lite av tilltugget och bakade spröda parmesankex som jag hittat i en brödbok
De här parmesanchipsen är dock ett superenkelt litet tilltugg - goda att äta som de är (oavsett om man gillar kolhydrater eller inte) och fina att servera till någon trevlig förrätt eller soppa om man hellre vill det