-P Kräftor är gott som det är men ibland vill man komplettera med lite goda tillbehör. Hoppas att ni fick lite härligt god inspiration till kräftskivan nu och att ni vågar testa att göra egen lag till era kräftor
Vi har lite födelsedagar på sommaren, och nu kom det till svägerskan och svågerns tur att bli ett år äldre, fast det märksknappt på dem Det bjöd på kräftor med en massa godatillbehör, så alla var sååååå mätta tillsist att vi nästan mådde illa istället
Laxpastramin med tillbehör kunde vi tillaga i sin helhet hemma, och endast lägga upp på plats. Nu är vi mitt inne i kräftsäsongen, och till motsats till de flesta föredrar jag att äta kräftor som huvudrätt, och inte som förrätt
Häll av lagen och servera kräftornatillsammans med goda tillbehör på kräftskivan. Kräftor finns ju väldigt lättillgängligt i affären, både svenska och utländska, och tur är väl det för dem som inte har tillgångtill egenfiskade färska svenska kräftor
Så han äter glatt alla goda tillbehörtill Kräftskivan istället, och är lika glad för det. Det har dock inte varit jobbigt, utan snarare faktiskt ganska så roligt, även om jag så klart inte hade tackat nej till ytterligare en veckas semester, eller till och med två
Tillbehör. Ugnsbakade havskräftor. Stek på bägge sidor tills den är genomstekt och ser frasig ut. Klyv kräftorna på längden och rensa ur oönskat innehåll
Förutom tunnbrödssnittarna som vi startade med och smördegsflanet som jag gjorde till kräftbuffén så bjöd mamma på sin underbart goda västerbottenpaj med kantareller, svågern bjöd på minirårakor som stektes à la minute med tillbehör som löjrom, knaprig bacon, gräddfil och finhackad rödlök
För idag ska jag försöka få ner lite recept på goda tillbehörtillkräftorna, mest för att jag vill ha dem dokumenterade till nästa gång det är dags för kräftor (vilket faktiskt är i morgon)