Tillbehör carpaccio recept

“Carpaccio” på kålrabbi

“Carpaccio” på kålrabbi

Här serveras kålrabbin som tillbehör till grillad fläskfilé, nypotatis och kokta rödbetor. Kålrabbi, denna goda lilla klump som oftast ligger förpackad på konstigt sätt i vacumpåsar och elände på ica
Förrätter till nyårs

Förrätter till nyårs

När den är gyllenbrun, servera med tillbehören. Carpaccio med senapsdressing. Här kommer några förslag på förrätter till nyårs
Rödbetscarpaccio med rödbetssorbet och riven pepparrot

Rödbetscarpaccio med rödbetssorbet och riven pepparrot

Tillbehör. Carpaccio. Rödbetssorbet. Blötlägg gelatinbladen i rikligt med kallt vatten i minst 10 minuter. Pressa rödbetsjuicen och koka upp 2 dl av den med socker, citronsaft, honung och kryddorna
Tips på förrätter till nyårs

Tips på förrätter till nyårs

Hummerskagen med lyxiga tillbehör. Carpaccio med löjrom och pepparrot. Idag bjuder jag på förrätter som kan passa till nyårsafton och andra festliga tillfällen
Lyx i olika former

Lyx i olika former

Åt dock inte upp allt, kakan var lite för söt för mig, men tillbehören var goda. Till förrätt åt jag carpaccio med anklevermousse, supergott
Rödbetscarpaccio

Rödbetscarpaccio

Koka rödbetorna med skalet på i vatten tills de är mjuka, 45-50 min. Rosta pumpakärnorna i en torr, het panna tills de får färg
I avsaknad av festmiddag - en påostad omelett.

I avsaknad av festmiddag - en påostad omelett.

Lite tillbehör i form av guacamole och picklad rödlök fick fullända det hela. Det skulle ha bjudits på finchark till champagnen, lagats carpaccio på pilgrimsmussla med citrussmör, Piccata Olmåsnese, serverats goda ostar och lite allt möjligt
Primörkryssning till Gotland

Primörkryssning till Gotland

Rödingen var perfekt tillagad och serverades med underbara tillbehör. En svensk tolkning av den Italienska rätten Carpaccio
En favoritrestaurang i Stockholm

En favoritrestaurang i Stockholm

Ett måste för mig när jag går hit är den här underbara Carpaccio di manzo som förrätt, antipasti. Därtill väljer du även tillbehör för ca 60
Mat till sjöss

Mat till sjöss

Båda köttbitarna var så möra, goda och smakrika, tillbehören och såserna satte pricken över i. Som mellanrätt vi fick en annan av fartygets förrätter, Carpaccio på oxfilé med sallad och gräslök- och ruccoladressing
Grillad fläskkarré med ananas- och gurkcarpaccio

Grillad fläskkarré med ananas- och gurkcarpaccio

Tillbehör. Carpaccio. Blanda ihop olja, vit balsamvinäger och flingsalt och ringla över carpaccion. Servera fläskkarrén tillsammans med ananas- och gurkcarpaccion samt den kokta potatisen med en klick smör på
Måltidskunskap, rött eller vitt.

Måltidskunskap, rött eller vitt.

Omdu har en klar föreställning över hur råvarorna smakar och hurdet skall anrättas tillsammans med tillbehören, ja då har du engod utgångspunkt till att kunna så att säga "teoretiskt" smakadig igenom rätten, det innebär att du då också har en störreförmåga att kunna komma fram till vad som krävs i glaset, dufår i alla fall en tydlig riktningslinje att gå efter med den härförmågan