Jag kommer att vara skribent i den sprillans nya tidningenMatkärlek. Fokus ligger på god och naturlig mat fri från gluten, socker och tillsatser och tidningen är späckad med äkta matglädje, goda recept, intressanta reportage och inspirerande människor
Just nu kan du som läser tidningenMatkärlek köpa den till riktigt bra pris, så här skriver chefredaktör Anne Aobadia om erbjudandet inne på Matkärleks hemsida
Förutom att Anne Aobadia skriver kokböcker så är hon även chefredaktör för en ny månadstidning som på kort tid har blivit en av de populäraste, vad heter tidningen
Nu har jag fått turen igen att lotta ut en prenumeration av tidningenMatkärlek. Matkärlek har verkligen blivit en populär tidning på kort tid och som jag själv prenumererar på, och därför känns det riktigt roligt att jag återigen får möjligheten att låta en av er läsare vinna en prenumeration på tre nummer av Matkärlek
I slutet av månaden kommer det tredje numret av TidningenMatkärlek ut (en mattidning med fokus på naturlig mat fri från gluten, tillsatt socker och tillsatser)
Ni har väl inte missat nummer 3 av den inspirerande tidningenMatkärlek. Jag skriver om livskvalitet och positiv inställning och bjuder på två favoritrecept
Äntligen har septembernumret av tidningenMatkärlek kommit ut, fullmatad med bra intervjuer, massor av goda recept och mycket mycket mer intressant läsning