Vispa äggen lätt, blanda ner crèmefraiche, svampen och den rivna osten samt gräslöken. 4 ägg . Grädda i ugnen i 175 - 200 grader i 15 - 20 minuter tills äggstanningen stelnat. 4 ägg
Knäck ner äggen och rör runt snabbt tills det börjar stelna. 4 ägg. Dra ner värmen lite (typ 7 av 9 om plattan har 9 steg), lägg i chili och kyckling och stek snabbt tills kycklingen nästan är genomstekt. 4 ägg 4 msk ljus soja
Blötlägg nudlarna i varmt vatten tills dem mjuknat, låt sedan rinna av och ställ åt sidan. Häll i de vispade äggen och blanda med nudlarna till allt är kokt
Häll ner de uppvispade äggen där och rör tills det är en mjuk äggröra. När äggen börjar kännas färdiga, häll ner koriandern och salladslöken och blanda ordentliget
Inlägget Pad thai dök först upp på ZEINAS KITCHEN. 4 portioner pad thai 300 g risnudlar (3 eller 5 mm breda) 2 st kycklingfilé eller ca 15-20 st tigerräkor 2 st ägg 300 g fast tofu 3-4 st kinesisk gräslök (kan ersättas med salladslök) 150 böngroddar 2 msk söt kålrot (se bild och läs tips nedan) 3 msk torkade räkor (kan uteslutas, jag lagade mina nudlar utan) 4-5 msk finhackade jordnötter Olja till stekning Såsen (se bild nedan vilka sojasorter jag har använt). 2 st ägg
Blanda ihop rismjöl, ägg, salt och gurkmeja i en stor skål. Lägg en varm pannkaka på varje tallriken. Lägg ett berg med grönsaker, örter och tofu på ena halvan
Blanda samtliga ingredisenser samt ett ägg i en matberedare där knivbladet/"hackaren" är monterad, kör korta perioder på moment tills det blir en jämn fin smet