Thailändska vårrullar recept

Asiatiska vårrullar

Asiatiska vårrullar

Stek de vårrullar som ska ätas i lite olja tills de får färg. Finhacka vitlök, ingefära, chili och den gula löken
VÅRRULLAR

VÅRRULLAR

Jag och Oscar har gjort vårrullar. Här kommer RECEPTET på vegetariska vårrullar. Oscar va en riktig hejare på att vika Vårrullar
Glutenfria vårrullar 12 st

Glutenfria vårrullar 12 st

Jag kallar dem vietnamesiska då de görs på rispapper och med betydligt mildare smaker än de thailändska "vanliga" vårrullarna (som vi glutenfria då inte kan äta
Pro Pis Tord

Pro Pis Tord

Värm upp fritösen eller värm oljan i en gryta och fritera vårrullarna några minuter tills de har fått fin färg
Det Vietnamesiska köket

Det Vietnamesiska köket

Nöj dig inte med de thailändska som Squid brand och köp absolut ingenting från Blue Dragon, som du hittar i dagligvaruhandeln, hellre en Gorbypirog än något, vad som helst, från Blue Dragon
Elegans och perfektion

Elegans och perfektion

Thailändskavårrullar. Det tar inte lång tid att göra dessa färska vårrullar. Hur som helst, denna dag ska jag bjuda på en ny fräsch rätt som kanske är ganska ovanlig för många nämligen Thailändskavårrullar

Restaurang - Miss Saigon (Miami)

När de såg hur besvikna vi var överraskade de oss med en av deras efterätter på menyn, "thailändska churros" som man doppar i kondenserad mjölk
Glutenfritt i Thailand

Glutenfritt i Thailand

En bra sak är att thailändska pannkakor (roti) görs på rismjöl så det blev det nästan alla kvällar på vägen hem
Thailändska vårrullar

Thailändska vårrullar

Igår var det dags för Thailändsk matlagningskurs igen, på schemat stog thailändskavårrullar och Käng-ka-ri-kai (kyckling curry)
Thailändska vårrullar

Thailändska vårrullar

1 paket vårrullsblad, upptinade (finns att köpa på olika thailivs/chinalivs, ligger oftast i nån frys)
Thailändska vårrullar

Thailändska vårrullar

Fritera sedan vårrullarna (alternativt pensla med olja och tillaga i ugnen) och servera. 1. Skala och strimla morötterna, pressa vitlöken, tärna svampen, rensa och skiva salladslöken och hacka chilin

Thailändska vårrullar

Lägg i 4–5 vårrullar i taget och låt dem fritera tills de får en gyllenbrun färg, ca 3 min. Recept. tjallesale
Thailändsk vårlulle?

Thailändsk vårlulle?

Hon hävdade att eftersom hon är thailändska så hade hon rätt angående vad som är kutym att blanda i sin fyllning, “bullshit” svarade jag och pressade ner så mycket chili att vi storknade

Restaurang - Vi Viet

Vad gäller papayasalladen hade jag nog hoppats på att den skulle ha lite mer hetta i sig, inte lika starkt som den thailändska papayasalladen men något i den riktningen, annars var den god och de var även generösa med scampi

Rapport från min lediga dag i The windy city

Sedan kom att glas med destillat utav thailändska smaker, här skojade sommeliern, som annars var rätt torr, till det lite och efter det verkade både vi och vårt serviceteam slappna av lite