Häll blandningen över grönsaker och fisk. Strö lite salt öv er fisken. 2 msk fisk och vinfond. Lägg de djupfrysta grönsakerna i botten på en lätt smord ugnssäker form
Pressa lime över salladen, tillsätt sedan fisksås och vänd runt så att allt blandas. ”BBQ Fisk, vego, kött” är skriven av Ben O'Donoghue och ges ut av Norstedts
1500 g fisk (ex torsk, kolja, krabbkött och/eller lax). 1Blanda ingredienserna med fisksåsen. 1Mosa fisken antingen med en gaffel eller med en matberedare. 1Stek fiskkakorna 2 minuter på varje sida. 1En personlig favorit är att servera fiskkakorna med ett smakfullt kokosinspirerat ris
Receptet innehåller förslag på olika fyllningar, testa att göra flera olika eller välj en, men för att passa in i veckomatsedelns tema med en kötträtt en fisk/skadjursrätt och en vegetarisk rätt bör man välja en vegetarisk fyllning
Inlägget Chu chee fisk- Thailändsk gryta med lax dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Enkel och fantastiskt god thailändsk gryta som jag lärde mig på en matlagningskurs av den thailändska stjärnkocken Ian Kittichai
Grön currypasta tillagas ofta med fisk eller kött och någon grönsak som thailändska små auberginer. Curryn tunnas med kokosmjölk till önskad konsistens och smaken balanseras med palmsocker och fisksås