Dagens Meat-free Monday recept är en sallad, men ingen vanlig, tråkig sallad utan en spännande thailändsk sallad med massor med olika smaker som kommer vara som en smakexplosion i din mun
Thailändsk mat på mitt sätt. Men jag hade inga thailändska recept på bloggen med bilder som fungerar i tidningssammanhang, så jag fick ge mig ut i Alanya och leta reda på ingredienser som passade
Skala och finhacka lök samt vitlök. Hacka chilifrukten fint. Skala och riv ingefära. Fräs lök, vitlök, chili och ingefära i en kastrull eller panna med höga kanter i oljan
500 g fläskfilé. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g fläskfilé 2 purjolökar 2 vitlöksklyftor ½ röd chili Arla® Svenskt Smör 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 msk färsk ingefära 1 tärning köttbuljong 2 dl kokosmjölk 2 dl Arla Köket® matyoghurt