Thailändsk filé recept

Thailändsk filé

Thailändsk filé

500 g fläskfilé. Skär köttet i 2 cm tjocka skivor. Bryn 3 min på varje sida. Skär purjolöken i sneda skivor
Thailändsk kyckling

Thailändsk kyckling

Skär kycklingfilén i skivor. 500 g kycklingfiléer. Bryn i smör i en stekpanna. Salta. Skala och hacka vitlöken
Thailändsk fisksoppa LCHF och Paleo

Thailändsk fisksoppa LCHF och Paleo

Thailändsk fisksoppa 2 port. 300 g vit fiskfilé. Thailändsk fisksoppa 2 port. 300 g vit fiskfilé. 6 små champinjoner
Thailändsk kycklingsoppa

Thailändsk kycklingsoppa

Snabb thaisoppa 2 port. 200 g kycklingbröst. 2 dl kokosgrädde. 1 dl hemkokt kycklingbuljong. 1 liten morot. 1 gul lök
Thailändsk fisksoppa

Thailändsk fisksoppa

Thailändsk mat på mitt sätt. Men jag hade inga thailändska recept på bloggen med bilder som fungerar i tidningssammanhang, så jag fick ge mig ut i Alanya och leta reda på ingredienser som passade
Thailändsk fiskgryta med kokos

Thailändsk fiskgryta med kokos

Skala och finhacka lök samt vitlök. Hacka chilifrukten fint. Skala och riv ingefära. Fräs lök, vitlök, chili och ingefära i en kastrull eller panna med höga kanter i oljan
Thailändsk vitkålssallad

Thailändsk vitkålssallad

800 gram vitkål eller spetskål. 14 stjälkar salladslök. 12 klyftor vitlök. 12 msk matolja. 11 msk socker, thaisocker eller farinsocker
Thailändsk kalkonfilé

Thailändsk kalkonfilé

Skär filén i skivor. Lägg i filén och låt det sjuda 6-8 min i såsen. 500 g kalkonfiléer. Bryn i smör i en stekpanna
Thailändsk fläskfilé

Thailändsk fläskfilé

500 g fläskfilé. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g fläskfilé 2 purjolökar 2 vitlöksklyftor ½ röd chili Arla® Svenskt Smör 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 msk färsk ingefära 1 tärning köttbuljong 2 dl kokosmjölk 2 dl Arla Köket® matyoghurt
Thailändsk fläskfilé

Thailändsk fläskfilé

500 g fläskfilé. Skär köttet i 2 cm tjocka skivor. Skölj och skär purjolökarna i sneda skivor. Skala och skiva vitlöken
Thailändsk kycklinggryta

Thailändsk kycklinggryta

Skär kycklingfiléerna i stora muns­bitar och bryn dem i rapsoljan tillsammans med currypastan. kycklingfilé
Thailändsk curry – the basics

Thailändsk curry – the basics

Mest kända är kanske de thailändska curryrätterna, heta, mustiga av kokos eller lätta och syrliga, ofta med namn efter chilin som använts