Koka glasnudlarna enligt anvisningar på förpackningen. Strimla biffen i 1/2 cm breda remsor. Salta och peppra lätt och stek i omgångar på hög värme i oljan i en stekpanna
Före semestern var jag hemma hos en vännina på lunch, hon bjöd på thailändskbiffsallad. Det var så himla fräscht och gott att smakminnet satt kvar länge
Thailändskbiffsallad är ju bland det godaste som finns i salladsväg. Gör biffsallad så här. Den har en egen touch men har fortfarande mycket kvar av den thailändskabiffsalladen
1. Skär köttet i ca 1, 5 cm tjocka skivor. Stek någon minut per sida så att biffen är rosa i mitten. 2. Blanda ihop marinaden och marinera de avsvalnade stekta biffarna i kylen någon timme
thailändsk fisksås efter behag, ca 20 kcal. Den här rekommenderas. 100 g tunt skuren biff (jag hade rester av oxfilé, men det går ju bra med tex rostbiff) 118 kcal
Mycket god thailändsk sallad som kan serveras som förrätt i salladsblad eller till maten. Vi lagade också den andra rätten, varmrätten som var en het syrlig biffsallad
Mycket god thailändsk sallad som kan serveras som förrätt i salladsblad eller till maten. Vi lagade också den andra rätten, varmrätten som var en het syrlig biffsallad
5 msk thailändsk fisksås. Dressingen. Klyv chilifrukterna på längden, ta bort det mesta av kärnorna, det får gärna vara några kvar som ger lite sting i dressingen