Kött ⁄ ReceptBiffsallad med thailändskbasilika och kokosolja. Det här receptet blev väldigt krämigt och gott, om du föredrar mer klassisk biffsallad så kan du klicka på länken till den här väldigt goda thailändska biffsalladen med grillade grönsaker
Rör ner basilika och mynta, smaka av med salt och peppar. 1 dl färsk basilika, grovhackad (gärna thaibasilika). 1 dl färsk basilika, grovhackad (gärna thaibasilika)
En mycket traditionell rätt i Thailand är kyckling med basilika, men då ska det vara thailändskabasilika som har en lite söt men samtidigt lite besk smak
Det är något speciellt med det söta, sura och salta som möts i många av thailändska rätter. En favorit är kyckling som fått koka i kokosmjölk och smaksatts med lime och basilika
Perfekt till detta blir kyckling i kokosmjölk med smak av basilika och lime. Det här receptet har min son lärt mig som i sin tur har lärt sig av vänner från Thailand
I kväll har vi kockat lite thailändskt för första gången (märks det att vi längtar tillbaka. Den vi föll mest för var smaksatt med tomater, vitlök och basilika och vi bestämde att den skulle passa finfint ihop med fisk
Rensa basilikablad och strimla paprikan. Stäng av värmen och tillsätt basilikablad och paprika. 2 st Blad från två kvistar basilika. 5 msk thailändsk sojasås