Grön currypasta tillagas ofta med fisk eller kött och någon grönsak som thailändska små auberginer. Snart kommer en lista md thailändska kryddor och smaker
bönor eller aubergine. zucchini, aubergine mm. 1 msk nam pla sauce , (thailändsk fisksås). Currypasta. Den här currypastan används till curry på kyckling, fisk, skaldjur och fläsk
Lägg i auberginen och häll på mjölken. Koka nu tills auberginen känns mjuk. I höstas hälsade jag på min goda väninna Carina på Phuket där hon och hennes familj har ett fint hus
Jag är superimponerad av Tinas "Cashewnötfyllda spenatsticks och auberginevirvel med mandelcrasch". Tomatröran blir bara godare om den får stå och även auberginerullarna tyckte jag nästan vann på att få lite tid
Har en färdig blandning av, råris, rött Thailändsk råris, dinkelgryn och vildris. olja1 msk ostronsås3 msk Kikomansoja1/2 msk mörk sojasås1 msk hoisinsås1/2 grönsaksbuljongtärning2 dl vatten1 tsk majzenamjöl blandat med 2 msk vatten1 msk rostade sesamfrönAnnars går det bra med sockerärtor, minimajs, aubergine, morrot, squash mmJag har ju passat på att gå en del matlagningskurser bla
bönor eller aubergine. De kommer från en mycket bra kokbok om thailändsk mat som har skrivits av Fredrik Liljeblad och Kjell Fornander, som har tillbringat en hel del tid i Thailand och har stora kunskaper om det thailändska köket
bönor eller aubergine. Risken är bara att man äter god thailändsk curry mer sällan än förut, på grund av den enorma smakskillnaden mot den köpta currypastan
zucchini, aubergine, gröna ärtor, sockerärtor, broccolibuketter, gröna bönor. Risken är bara att man äter god thailändsk curry mer sällan än förut, på grund av den enorma smakskillnaden mot den köpta currypastan