Strimla grönsakerna och fräs dem med quornen i oljan i en wokpanna. 200 g bambuskott. Pressa i vitlöken. Rör ner currypastan och häll i kokosmjölk, fisksås, sambal
Bryn paprika, lök, bambuskott och kastanjer. Krydda med gröncurryn och fisksåsen. 2 burkar bambuskott. Skär kycklingfilé eller lövbiff i mindre grytbitar och bryn den, bara precis tills den fått lite färg
Som en thaigryta fast med falukorv. Vänd ner bambuskotten och låt alltsammans bli varmt. Men är det något jag med glädje skulle kunna äta åtminstone en gång i veckan så är det korv stroganoff
Njuta av en underbar thaigryta som tog ingen tid alls att göra. Detta blir dock inte en semesterresa med sol och bad utan en resa av det mer kulinariska hållet
ÄNTLIGEN har jag fått till ett riktig bra recept på thaigrytamed grön curry. Ni vet när man får en god thairätt och man ser hur curryn har blandats med olja och det flyter längst upp i skålen med kokosmjölken