Finhacka koriander, thaibasilika, vitlök och chili. 1 kruka färsk koriander. 1 kruka färsk koriander. Jag har säkert lagt upp något liknande recept här tidigare men denna gryta är så smarrig att den tål att upprepas
0,5 gul lök 1 klyfta vitlök 1 zucchini 4 kycklingfiléer1 röd chili 10 cm riven ingefära 1 burk kokosmjölk1 dl grädde koriander, röd curry, salt gör så här
4 4 port ris 500 g frysta wokgrönsaker Thai 1/2 msk röd currypasta 2 msk olja 500 g nötfärs 1 tsk salt till köttfärsen 400 ml kokosmjölk 1 dl vatten 1 kruka färsk koriander 1 lime salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
salt, svartpeppar och torkad koriander. salt, svartpeppar och torkad koriander. Lägg i smör, salt, svartpeppar, ca 1 matsked torkad koriander, sambal oeleken samt currypastan
servera med kokt ris och toppa med lite torkad koriander. hur som helst så gick jag där i måndags med min scanner och kikade och skulle ha kokosmjölk till min thaigryta och läste på de olika burkarna, så mycket annat än kokosmjölk det var i dem
Lägg i paprika, minimajs och koriander. 1 näve färsk koriander, hackad. 1 näve färsk koriander. Ibland blir man bara så fruktansvärt trött på kött, vitpeppar och fotriktiga rotsaker
Strössla över korianderblad och tunt skivad chili. Lägg i citrongräs, ingefära, korianderstjälkar, 1 skivad röd chili (spara den andra till topping), rivet limeskal, fisksås och socker i pannan och låt få ett rejält uppkok. 1 kruka koriander, stjälkar finhackade och blad plockade. 4 schalottenlökar, finhackade 4 vitlöksklyftor, finhackade matolja, att steka i 800 g kokosmjölk (2 burkar) 2 citrongräs 3 msk ingefära, riven 1 kruka koriander, stjälkar finhackade och blad plockade 2 röda chili, tunt skivade 2 lime, zest och juice 3 msk fisksås 2 msk ljust muscavadosocker 1 näve haricots verts 1 näve gröna ärtor 700 g torskrygg, i stora munsbitar jasminris, till servering