Pressa i en lime, addera soja, ketjap manis, honung och vinäger. Eftersom jag är jordnötsallergiker så är min enda chans att äta Pad thai om jag lagar den själv, och byter ut jordnötterna mot cashewnötter
Sedan är det musselkött eller ostron, ägg, mungböngroddar, gräslök och koriander, med en chilisås som tillbehör som består av Sriracha chilisås, socker och vitvin vinäger
Häll i soja, vinäger och skaka flaskan. 5 dl japansk risvinsvinäger. 5 dl japansk risvinsvinäger. Jag älskar sushi och asiatiska smaker, så det här är en riktig höjdare tycker jag
Vegansk Pad Thai – Jävligt Gott Festivalkäk med Bråvallafestivalen. Blanda ner den formbara färsen, sojasås och vitvinsvinäger i bunken med grönsaker och blanda väl med händerna
Kyckling red thai curry, recept HÄR. Med mörk balsamvinäger och soltorkade tomater och med skvätt grädde som rundar av smaken blev det så klockrent gott
2 msk Thai sweet chilisås. 1/2 dl balsamvinäger. Smält sockret i en kastrull med släpplätt beläggning, tillsätt vinäger, vin och fond, låt koka i 10 minuter, smaka av, låt puttra tills det är ca hälften kvar och såsen börjar tjockna lite
Chicken Adobo600 g kycklingbröst 1 kycklingbuljongtärning 0,5 dl soja (thai lättsoja) 2 msk kinesisk soja 2-3 krm salt 2-3 krm svartpeppar 2-3 lagerblad 3 klyftor vitlök, skalade och hackade 1 gul lök, skalad och delad i 4 delar (medelstor) 2-3 msk vinäger (sockervinäger) 1 l vatten