Lägg upp i skålar och garnera med limeklyftor, jordnötter och koriander eller persilja. Lägg risnudlarna i en skål med kokande vatten så att det täcker nudlarna
Garnera med persilja. Persilja till garnering. Hetta upp grytbasen, rör då och då. Skär sparrisen i bitar. Tillsätt den råa strimlade biffen och grönsakerna
Strö över lite grovt hackad persilja eller färsk koriander. bladpersilja eller färsk koriander. Koka upp kycklingbuljongen tillsammans med limebladen och citrongräset, bulta lite på citrongräset så att det spricker innan det läggs i buljongen
Strö över persiljan och servera med ris. Korvstroganoff á la Thai är det jag pratar om. Ett måste för att ens vilja prova á la Thai varianten är att man måste tycka om stark mat, annats blir det nog tummen ner
Följde Zeinas recept på denna libanesiska pastarätt (men ersatte förhatlig mynta med persilja plus stekte inte vitlöken först pga kände inget behov av mildare vitlökssmak
Pommestallrik med alla såser, persilja och en Ayran tack. en fredag med växter, thai & tevespel. Åt thai och snackade smeknamn, dyra spelningar och hur ens barndomshus såg ut
torkad persilja. Smaka av lite peppar och torkad persilja. 3 msk thai chilisås. 3 msk thai chilisås. I lördags testade jag ett nytt recept på en god kycklinggratäng
Eventuellt lite hackad persilja till garnering. Eventuellt lite hackad persilja till garnering. Rör ihop 2 dl turkisk yoghurt, crème fraiche eller avrunnen fil (se här), ca ½ dl thai sweet chilisås, 1 pressad vitlöksklyfta och 1 krm salt i en skål