Vill du ha eldigare currypasta så som thailändarna ofta lagar den behåller du fröna på chilin. Smaklig måltid önskas med vänliga (thai-) matglada hälsningar från Katinkas Kitchen
Pease har hela 28-33 % protein i sig, har typ 10-15 gånger lägre klimatavtryck än nötkött och rejält med tuggmotstånd och textur (lite liknande Oumphs strips eller Hälsans köks kycklingbitar). Vegansk Pad Thai – Jävligt Gott Festivalkäk med Bråvallafestivalen 1 paket Findus Pease Strips á 350 g 1 ark noriblad
Middag på thai-garden i Strängnäs. Det är sällan vi äter karré, har mest blivit nötkött på senare tid. Valet föll på en helt fantastisk thailändsk restaurang, Thai garden
Till middag lagade jag en Thai inspirerad gryta på nötkött, kyckling, wokade grönsaker, kokosmjölk, buljong, jordnötssmör, cashewnötter, soya, curry och andra kryddor, serverad med ris
Man hade olika teman för buffeemiddagarna, en dag thai, en annan italiensk, en tredje indisk osv. Griskött fanns ju inte och nötköttet var oftast lite segt och kyckling är lite tråkig mat
Strimlad kyckling, fläskkött eller nötkött och ha i eller vänd i en näve nyskalade räkor på slutet. En väldigt enkel thairätt jag gjorde på en höft och utan planering (var skitnervös över vad maken skulle tycka)
Servera spetten med Santa Maria Thai Satay Sauce och Santa Maria Thai Egg Noodles eller jasminris. 600 g nötkött. 1 burk Santa Maria Thai Satay Sauce. 2 msk Santa Maria Thai Fish Sauce. 2 msk Santa Maria Thai Red Curry Paste