Istället blev det Thaisalladen med en dressing jag nästintill skulle kunnat döda för. Grovhacka chili, vitlök, koriander och mynta och lägg ner i en bunke, tillsätt sedan saften från en lime, fisksås, olja och sötning och mixa med en stavmixer
ett litet knippe färsk koriander eller mynta (beroende på smak). Vad jag tyckte om den grejen kan ni läsa i det här inlägget, men en av de grejerna jag kanske mest tar med mig ifrån det är det här helt fantastiska receptet på en av mina favoriträtter – Pad Thai
Följde Zeinas recept på denna libanesiska pastarätt (men ersatte förhatlig mynta med persilja plus stekte inte vitlöken först pga kände inget behov av mildare vitlökssmak
Servera i skålar tillsammans med mango och mynta. Igår var jag och ett antal matintresserade och matbloggare inbjudna till en Thaikväll med Santa Maria, och vi hade hur trevligt som helst
1 knippe thai/söt basilika (går utesluta eller ersätta med mynta eller koriander). 1 knippe thai/söt basilika (går utesluta eller ersätta med mynta eller koriander)