Skala, kärna ur och skär gurkan i grova skivor. 1/2 gurka. Blanda blomkål och gurka med olja, soja och 1/2 av limen, pressad. 1/2 blomkålshuvud 1/2 gurka 1 tsk olja
Här finns bara den av thai typ, som är söt och superstark. isbergssallad, blandsallad gurka och kiwi. Bättre än inget, och mycket bättre än den starka av thaityp
Bryn krossad vitlök i oljanLägg i den gula hackade löken och kycklingen och rör omLägg i det kokta riset och stek under omrörning Lägg i fisksåsen och vitpeppar och rör omPutta allt åt sidan och lägg i äggenRör om tills äggen börjar bli klara och blanda alltLägg upp på en tallrik och strö över korianderServera med lime och gurka Bättre än nässpray
Dela gurkan mitt itu. Thailändsk gurksallad. Skär gurkan i halvmånar och lägg ned i lagen. Här serveras den med marinerad kycklingfilé, nudlar och thailändsk gurksallad
Ons – pad thai. Fre – krispiga svampbiffar med pepparsås, potatis och ättiksgurka. Pad thai. kokade sushiris och hade i socker- och vinägerblandning, hackade gurka, mango, japansk tofu och vårlök