När dom känns klara häll över Pad Thai såsen och dryga ut med lite vaten. Strmlad Svensk kycklingPad Thai sås1 påse wokade grönsaker2 små påsar av Glasnudlar eller risnudlarOljaKryddorVattenHar inte gjort efter specifika mått
Pad thai, paella, pyttipanna, stekta abborrfiléer. Det kan varieras i det oändliga, ibland bli lite matigare med glasnudlar och självklart är det godare med ett knippe koriander i men det fanns det inte på lilla Ica så det fick bli lite "här är ditt kylskåp"
3 msk ljus sojasås (thai). 125 g glasnudlar. 3 msk ljus sojasås (thai). 125 g glasnudlar. Färska vårrullar kanske inte är den mat man först och främst tänker på när man pratar om vintermat
, (Till saken hör att han aldrig äter vårrullar när har ätit thai/kinesiskt någonstans). Koka upp vatten och lägg i glasnudlarna enligt anvisning på paketet och låt dem ligga i det varma vattnet
Blanda glasnudlarna och vitkål med gurka, böngroddar, morot och chili. 100 g glasnudlar. 12 st basilikablad, gärna thai. Tillsätt glasnudlarna och vitkålen, låt dem sjuda ca 2 min. 100 g glasnudlar. 12 st basilikablad, gärna thai
Thai sweet chilisås. Fördela sallad, morötter, avocado och nudlar på tallrikar, toppa med crabcakes och servera med zucchinisallad och thai sweet chilisås
Rör ihop hackad vitlök, kycklingfond, thaicurry och ostronsås. Pad thai (2 vuxna, 2 barn & ett mindre barn)3 vitlöksklyftor1 tsk kycklingfond1 tsk thaicurrypasta (mild)2 msk ostronsås450 g kycklingfilé2 msk matolja2 dl broccoli i bitar2 dl strimlad vitkål1 pkt breda glasnudlar2 ägg1 tsk fisksås3 tsk japansk sojaJordnötterKorienderGör så här