Vispa ihop sweet chili sås, vatten, fond, soja, honung och vitvinsvinäger. 1 msk kycklingfond. Jag har ju nästan bara barnvänlig mat här på bloggen, vilket innebär att det inte blir så mycket starkt kryddad mat
Vegetarisk Pad Thai – jättegott och enkelt. 2 msk grönsaksfond (jag använde min favorit, brynt schalottenlöksfond från Touch of Taste). Tillsätt direkt därefter salt, peppar, (kryddpeppar), vin, socker, soja, vatten och fond och låt därefter koka under lock i 1,5 timme. 2 msk grönsaksfond (jag använde min favorit, brynt schalottenlöksfond från Touch of Taste)
Salta och peppra samt balansera med fond. 1/2 tsk fond (Thai Bong). 1 msk fond (Thai Bong). Mixa kålen och löken i en blender tillsammans med 4 dl vatten och 2 dl grädde samt fond. 1/2 tsk fond (Thai Bong)
Tillsätt fond samt iMat och låt det koka ihop på medelstark värme ca 5 minuter. 2 msk koncentrerad Thaikycklingfond. alternativt vanlig fond 2½ dl Oatly iMat