Koka upp buljongen. Thai (500 g). 1 ½ l hönsbuljong. Koka nudlarna enligt beskrivning på paketet. Spola dem under kallt vatten och låt rinna av i ett durkslag
Häll på kokosmjölk, vatten+buljong och limesaft. Thai lax- och räkgryta (ca 4 personer). ca 3 dl vatten+ 1 fiskbuljongtärning. ca 3 dl vatten+ 1 fiskbuljongtärning pressad saft från 1 lime ca 350 g laxfile
Häll i kokosmjölk, buljong och låt sjuda upp. 4 kycklingfileérolja4 dl kokosmjölk ( 1 burk)8 dl kycklingbuljong2 msk rödcurry ( eller efter egen smak och tycke ) –Det beror på vilken rödcurry man använder
Häll vattnet i en ganska stor kastrull, tillsätt vitlök, schalottenlök, currypaste, fisksås, limeblad, citrongräs, ingefära och buljong och låt koka upp och sedan sjuda ett tag så smakerna blandas och dras ur
Blanda fisksås, ostronsås, buljong och socker i en liten skål. Kyckling med cashewnötter, en klassisk thai mat rätt till 4 personer. 2 msk kycklingbuljong. Kyckling med cashewnötter, en klassisk thai mat rätt till 4 personer 1-2 torkade långa chilifrukter. 2 msk kycklingbuljong
Tillsätt currypastan och kokosmjölken samt buljong och vatten. 1 tärning hönsbuljong. Fräs den färdighackade löken, tärnade zucchinin och pressade vitlöken i en kastrull med olja
Lägg dem i buljongen tillsammans med sambal, ingefära, limeskal, limesaft och kokosmjölk i en gryta. Ca 297 kcal/port 4 port 250 g lax 1/2 purjolök 2 potatisar 2 morot 6 dl fiskbuljong 1 tsk sambal oelek (ev mindre) 2 tsk ingefära 2 paprika 2 dl skalade räkor 4 dl lätt kokosmjölk 1 lime Gör så här. 6 dl fiskbuljong
Tillsätt buljong och vatten och låt koka nån minut. 2 fiskbuljongtärningar. 2 fiskbuljongtärningar. Är så dålig på att testa recept, ofta slänger jag bara ihop nåt, vilket iof inte är en negativt egentligen
Tillsätt buljong och vatten och låt koka nån minut. 4 portioner 600 g torsk (jag använder fryst i block)olja till stekning 2 gula lökar2 vitlöksklyftor2 fiskbuljongtärningar2 dl vatten 1 dl vitt vin/matlagningsvin1 msk frysta provensalska kryddor3 msk sweet chilisås2 dl matlagningsgräddeev redningSkär den tinade fisken i bitar, lägg åt sidan. 2 fiskbuljongtärningar
Lägg allt i en kastrull, i med vatten, buljong, soya och chili. En allt-i-ett-gryta med grönsaker och pasta, denna med smaker från det thailändska köket