Curryn blev mycket god och uppskattad runt bordet, den serverades med ris och jag valde att ha grönsakerna i den i form av fina frysta ärtor men det är även gott att servera en sallad eller nykokta grönsaker till
Sockerärtor eller zucchini i skivor kokar på lite kortare tid och snabbast går frusna gröna ärtor. Vill du ha eldigare currypasta så som thailändarna ofta lagar den behåller du fröna på chilin
Varje bit skall i passa skeden du äter med därför man äter ju med sked och gaffel i Thailand. 20 ärt äggplantor "stora ärtor". En stor näve "thailändsk basilika" - Horapha Ungefär 5-7 blad per person och låt dem vara hela, hacka inte dem
½ tsk curry red thai. ½ tsk curry red thai. ♥ 1 dl Änglamark ärtor. Tillsätt ärtorna och majsen och låt alltsammans puttra i ca 7 min. 1 dl Änglamark ärtor
När det återstår några minuter, ta ut formen och lägg ner ärtor och broccoli och ställ in i ugnen igen tills grönsakerna är varma och mjuka men ändå krispiga
skär filéerna i tunna skivor (så som de är på thai restauranger) vänd runt dom i marinad. ca 4-5 dl tinade gröna ärtor, 1,5 msk jordnötssmör, 1 vitlöksklyfta, 1/5 dl olivolja, citron saft från 1/2 citron och lite salt. ca 4-5 dl tinade gröna ärtor