olivolja. Till huvudrätt bjöd Kajsa på en fräsch och lättsmält terrin. olivolja. Vänd gurkbitarna i olivolja och 1 msk dill. Vispa ihop 2 msk olivolja, hackad tomat, kapris och resterande citronsaft, allt rivet citronskal och smaka av med salt och peppar
Chokladterrin på chokladmandelbotten. Häll försiktigt i mjölken och olivoljan. Före serveringen är det bra att ställa formarna i frysen en liten stund, då går det lätt att trycka ut terrinerna
Koka upp vatten smaksatt med salt, peppar, socker och lite olivolja. Sparristerrin. olivolja. Skär upp sparristerrinen i centimetertjocka skivor och ta av plasten
Bara lite av varje att lägga på terrinen. Örtolja1 dl Olivolja1 kruka basilikaSalt, vitpepparMixa med stavmixer. 2 msk apelsinsaft (Här kan det vara gott att bryta av med apelsinsmak)2 msk olivoljasalt, pepparVänd försiktigt upp tartaren på tallriken. 1 dl Olivolja. 2 msk olivolja