Terrin olivolja recept

Avokadoterrin med lax och gurka

Avokadoterrin med lax och gurka

olivolja. Till huvudrätt bjöd Kajsa på en fräsch och lättsmält terrin. olivolja. Vänd gurkbitarna i olivolja och 1 msk dill. Vispa ihop 2 msk olivolja, hackad tomat, kapris och resterande citronsaft, allt rivet citronskal och smaka av med salt och peppar
Nyårsdessert

Nyårsdessert

Chokladterrin på chokladmandelbotten. Häll försiktigt i mjölken och olivoljan. Före serveringen är det bra att ställa formarna i frysen en liten stund, då går det lätt att trycka ut terrinerna
Paprika- och fetaterrin med pistou

Paprika- och fetaterrin med pistou

Använd en mortel och mortelstöt för att blanda basilika, olivolja och pinjenötter till pistoun. Täck terrinrätten med plastfilm
Purjolöksterrin med sardellcrème

Purjolöksterrin med sardellcrème

olivolja. Terrin. olivolja. Under tiden vitlöken stå i ugnen kan du påbörja terrinen. Skiva purjon och stek i olivolja på låg värme
Sparristerrin med getost

Sparristerrin med getost

Koka upp vatten smaksatt med salt, peppar, socker och lite olivolja. Sparristerrin. olivolja. Skär upp sparristerrinen i centimetertjocka skivor och ta av plasten
Laxtartar med dijon

Laxtartar med dijon

Bara lite av varje att lägga på terrinen. Örtolja1 dl Olivolja1 kruka basilikaSalt, vitpepparMixa med stavmixer. 2 msk apelsinsaft (Här kan det vara gott att bryta av med apelsinsmak)2 msk olivoljasalt, pepparVänd försiktigt upp tartaren på tallriken. 1 dl Olivolja. 2 msk olivolja
Zucchiniterrin och sparrispaj

Zucchiniterrin och sparrispaj

En enkel paj som blev lite extra snygg med dekor av sparris, zucchiniterrin låter avancerat men var rätt lätt och såg väldigt festligt ut